Wednesday, December 23, 2009

Pork for Xmas

In the summer and autumn months, they had a sorrowless life, unaware of their destiny.
But everything has to come to an end. Especially for pigs, when Christmas time is approaching.

5 comments:

  1. Jeg holder meg til pinnekjøtt, og er ikke mindre sikker på det, etter å ha sett denne serien. Ærlige og sterke bilder av juleslaktingen. Ønsker deg og dine en riktig god jul!

    ReplyDelete
  2. Takk for det Ivar.
    Jeg har bilder som skulle kunne klare å få deg til å miste lysten på pinnekjøtt også. Men jeg skal være grei....
    ;o)

    ReplyDelete
  3. hmmmm også jeg som skal til Hedmarken å spise ribbe i morgen. Kanskje jeg skal avlyse...

    God jul Øyvind :-)

    ReplyDelete
  4. Jeg må nok si at jeg har mer sans for den forrige serien din, den var jo så søt:).
    Ønsker deg en riktig God Jul Øyvind. Ser frem til å følge bloggen din videre i året som kommer
    Mvh Kritin

    ReplyDelete