Wednesday, August 25, 2010

Hamningberg road

11 comments:

 1. Stemningsfullt med tåka og meget effektfullt med de lyse kantstripene. Synes det øverste var best, med det litt "truende" skiltet. Finfin skildring av veien gjennom et av norges mest spektakulære landskap.

  ReplyDelete
 2. øverste bildet klart best ja. Det innehar en god porsjon mystikk i et sært landskap. Skiltet gjør mye av bildet. Ned nederste bildet er litt plankekjøring og for opplagt.

  ReplyDelete
 3. Synes også du treffer best med det første bildet. Er nok pga skiltet, og den lille fargekontrasten dette gjør i alt det mørke. Selvfølgelig kult at det er et steinras-skilt og ikke et 60-sone eller lignende.
  Hadde det nederste bildet vært bedre uten bilen? Eller evt en bil bakfra, med røde baklys på toppen der? Usikker...

  ReplyDelete
 4. Fin grafisk effekt, velkomponert, teknisk topp, stemningsfullt. Klisjeer som passer mange bilder, men med mystikken i tillegg så hever du deg over klisjeene. Enig i at det øverste er best, men det nederste holder også høyt nivå. Og jeg synes bilen må være med og den må være forfra. De hvite lysene matcher hvite kantstriper helt prima. Med røde baklys tror jeg det hadde tippet for mye over i "klisjeverdenen#

  ReplyDelete
 5. Lekkert. Linjer og former i skjønn forening. V1 blir min favoritt
  mvh
  Håvard

  ReplyDelete
 6. Takk for kommentarer. Baklysvarianten finnes også i arkivet. Men jeg synes det ble finest forfra.

  ReplyDelete
 7. Kjempefine bilder, liker stemningen du har klart å fange her. Både mystikk, spenning og lyspunkter i bildene, med fine linjer.

  ReplyDelete
 8. Lekkert, lekkert! Jeg går imot strømme her holder en knapp på toer'n. Jeg faller for myke kurver og den elegante schvungen. Når det er sagt mener jeg at bildene utfyller og forsterker hverandre. En prioritering er i grunnen ikke nødvendig.

  Mykket bra!

  ReplyDelete
 9. Jeg har slitt med å tolke det ville månelandskapet ut mot Hamningberg. Synes du har fått til noe utover det vanlige med den mørke stmeningen du har fanget opp..

  ReplyDelete
 10. Sier meg enig med alle de enige. Dette fungerer veldig bra! Liker veldig godt de små harde hvite lysene på bilen mellom taggene. Hva er din egen lyskilde? Ditt eget kjøretøy? Silje

  ReplyDelete
 11. Takk for kommentarer.
  Silje, det er bare naturlig lys pluss temmelig aggressiv kurvejustering.

  ReplyDelete