Friday, February 19, 2010

Jump!

9 comments:

 1. Spenstig ;-) Det siste husker jeg godt å ha sett før - det er både humoristisk, absurd og velkomponert på en gang. Får en følelse av at de to sauene stuper ned fra himmelen. Jevnt over godt timede bilder, dette, hvor du har utnyttet lys/skygge godt. Herlig! Hilsen Silje

  ReplyDelete
 2. Hei Øyvind Oi dette var utrolig stilige bilder. Veldig bra vinkling og spennende utforming! Likte de kjempegodt!

  ReplyDelete
 3. Luftig serie du viser her. Jeg kan også huske det sauebildet fra før, og det er mer enn jeg kan si om de fleste andre sauebilder jeg har sett. Utrolig kult bilde med lammene som tilskuere rundt i ring.
  Ellers synes jeg det første bildet er meget bra. Skygger og linjer som lager en artig historie oppe på taket.

  ReplyDelete
 4. Hei Øyvind! Spennende bilder alle fem, og det siste undrer jeg jo selvsagt over hvordan du har tatt... Men jeg faller (!..) mest for det første - utrolig bra!

  /Dag R.

  ReplyDelete
 5. Hehe... Veldig bra trening for smilebåndene, denne serien din :)

  ReplyDelete
 6. Takk for kommentarene.
  Ang. sauebildet: Det er beiteslipp, og sauene hopper av traktorhenger´n, mens jeg ligger under med fisheye. Og ja - jeg måtte dusje etterpå. ;o)

  ReplyDelete
 7. Herlig serie dette Øyvind. Humor og spreke komposisjoner gjør dette sterkt. Faller mest for 1 og 2, men alle er gode.

  ReplyDelete
 8. Hei! Ivar Bjørdalsbakke har et fantastisk sauebilde, og nå finnes det to i kategorien "best sau ever". Det siste bildet i dette innlegget er helt fenomenalt :)

  ReplyDelete