Friday, January 22, 2010

Strong winter


11 comments:

 1. Hei
  Liker godt denne serien du legger ut her. Slike blider med død og naturens gang ser man ikke alt for ofte. Derfor er det forfriskende å se slike bilder i tillegg til alt det "pene".
  Liker spesielt bilde nr. 3 med fuglen og den tomme kvisten. Bra oppbygd bilde med enkle og effektfulle elementer, og mye symbolikk.
  Det forsterker stemingen med at det er så fargeløst.

  Mvh Espen

  ReplyDelete
 2. En nydelig serie om naturen, og den harde vinteren, slik den er. Rart hvordan mange har fjernet seg sakte, men sikkert fra dette. Kanskje har vi naturfotografer litt av skylda?

  Jeg prøver alltid å ha med litt om hele sirkelen, både starten og slutten når jeg viser bilder og holder foredrag.

  For gamle mennesker her i Namdalen er jeg sikker på at vinteren også hard så dette gjelder nok ikke bare småfuglene. Jeg husker godt at en av mine nærmeste snakket om hvor vanskelig det var å se for seg at det skulle bli vår igjen. Alt han ønsket seg var lys og grønne trær. Slik ble det aldri.

  Tida den tærer på oss alle, og sterkest av alle årstider er nok vinteren.

  ReplyDelete
 3. Gode bilder av realiteten. Jeg tar også bilder av døden når jeg kommer over den, men det skjer ikke så ofte. Sist var det tanglus strødd i isen.

  Jeg liker det siste spesielt, gnisten i føttene passer godt.


  Ingebjørg

  ReplyDelete
 4. Takk for det, Ingebjørg. Det bildet du refererer til, er mitt hittil mest vellykkede innen sjangeren "død fugl med Rodenstock".

  ReplyDelete
 5. Starka bilder du visar upp. Det är något speciellt med att visa upp denna sida av naturen, och inte bara det naturromantiska.

  /Niklas

  ReplyDelete
 6. Takk for det, Niklas. Ja det er viktig at vi naturfotografer formidler mer enn bare romantikk. Naturen kan være både stygg og brutal. Det må også formidles.

  ReplyDelete
 7. Hehe...Jeg har ikke så mange bilder innen den sjangeren enda. Fint å se at det går an ;)

  ReplyDelete
 8. Dette var en utrolig ekta og ærlig bildeserie, Likte det kjempegodt|

  ReplyDelete