Tuesday, January 26, 2010

Another abandoned home


11 comments:

 1. Hei!
  Har virkelig sansen for dine bilder.Synes de er veldig kreative og annerledes i forhold til mange andre fotografers bilder.Synes her at de tre øverste bildene ble best.
  Mvh.Halvor

  ReplyDelete
 2. Hei Øyvind:)
  Liker godt disse bildene. Bilde nr en er jo kjempe tøft. Skulle gjerne likt å vite historien rundt den. Hvem brukte den, hvem hang den der, hvorfor ble den ikke med når de dro? Merkelig med alle tingene som er igjen. Skulle tro de plutselig bare forsvant i løse lufta.
  Takk for kommentaren på bloggen min. Håper du stikker innom fra tid til annen å legger igjen kommentarer.


  Mvh Bjørn-Egil

  ReplyDelete
 3. Forlatt, ja... Du har et godt øye, og er flink til å formidle gjennom stødig komposisjon, på samme måte som når du tar for deg disse triste bilene. Liker dette godt.

  ReplyDelete
 4. Velkomponert. Fine fortellinger. Og en passe dose humor. Andre har gitt deg ros for de 3 første. Jeg faller mest for de 2 siste.

  ReplyDelete
 5. Fin serie, men de to siste er i en klasse for seg, synes også jeg. Underfundige og minimalistiske.

  ReplyDelete
 6. Fine komposisjoner her ja, og bra fargesammensetninger. De to siste er nok litt hvassere enn de første, og jeg tror nok brannvesenet ville ha grøsset av bilde nr 2..!

  ReplyDelete
 7. Spennende bilder Øyvind. Bildene forteller en ukjent historie, bevarer en hemmelighet og pirrer fantasien. Alle bildene er gode, men også jeg faller mest for de to siste.

  ReplyDelete
 8. Melankolsk og velkomponert. Er spesielt fasinert av klestørken.

  ReplyDelete
 9. Takker så mye for responsen.

  Ikke alle bildene er like interessante, reint visuelt sett. Men de fyller likevel en viktig plass i dette prosjektet.

  Jeg er enig at det er de to i høydeformat som står best alene. Og så er jeg ganske fornøyd med det første også.

  ReplyDelete
 10. Ja det er en flott serie dette. Så må jeg bare si du er flink på komposisjoner. Alle bildene er gode, men det første er kanskje mest spennende, det har en eller annen stemning over seg som jeg ikke klarer å forklare:)

  ReplyDelete